Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in C:\domains\benschopmultimedia.nl\wwwroot\ns\libraries\joomla\string\string.php on line 27

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in C:\domains\benschopmultimedia.nl\wwwroot\ns\libraries\joomla\string\string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in C:\domains\benschopmultimedia.nl\wwwroot\ns\libraries\joomla\string\string.php on line 29
Benschop Multimedia

Of het nu een bedrijfsreportage, een instructiefilm of een bruiloft is, wij registreren alles voor u.
Natuurlijk filmen wij dit FULL-HD. Benschop Multimedia beschikt over moderne middelen om na de opname ook de montage te verzorgen.
Voorbeelden van projecten die inmiddels zijn afgerond kunt u bij onze portfolio bekijken.

Indien wij een website voor u ontwikkelen dan kunnen wij op verzoek ook de videoafdeling aan het werk om uw website een uniek uiterlijk te geven.
Uw website is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf, vereniging of stichting.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor allerlei andere video gerelateerde werkzaamheden, zoals het omzetten van VHS-banden naar DVD.
Het monteren van bestaand videomateriaal en het reconstrueren van beschadigde films.

Naast de registratie en montage van een activiteit, denken wij ook graag met u mee.

Alles wat nodig is van vastlegging met moderne camera's tot en met het afleveren van de DVD's voeren wij uit in eigen beheer.
Daardoor kunnen wij de kosten laag houden en uiteraard profiteert u daar als klant van zonder tekort te doen aan de geleverde kwaliteit.

Actueel gaat Benschop Multimedia een aantal video's maken voor de Brandweer in Nijkerk.
Wij doen dit kosteloos omdat wij ook maatschappelijk betrokken wensen te zijn en bijvoorbeeld de brandweer een warm hart toedragen.

Benschop Multimedia ontwikkeld naast websites ook webapplicaties. Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden. Zo zijn er applicaties ontwikkeld om sportuitslagen bij te houden, reserveringen van hotelkamers of delen van een zalencentrum. Reserveringen van sportaccomodaties. Het bijhouden van bardiensten bij sportclubs het onderhouden en beheren van CV's of andere documenten. Beheren van ledenadministraties. Het complete beheer van het onderhoud van voertuigen.

Het gebruik maken van webapplicaties heeft vooral voor het MKB heel veel voordelen. Geen zorgen meer rond back-ups, uw systemen zijn wereldwijd beschikbaar en u bent dus als bedrijf volledig mobiel. En wellicht het belangrijkste; geen dure licenties die ieder jaar een aanslag doen op uw budget. Alle webapplicaties bij ons zijn maatwerk, wij ontwikkelen uw systeem zoals u dit wenst.


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_allvideos has a deprecated constructor in C:\domains\benschopmultimedia.nl\wwwroot\ns\plugins\content\jw_allvideos\jw_allvideos.php on line 18

Niemand hoeft tegenwoordig overtuigd te worden van het belang dat uw bedrijf op het world wide web te vinden moet zijn. Het eerste contact tussen bedrijven en tussen consumenten en bedrijven vindt tegenwoordig bijna altijd plaats via de website van een bedrijf of instelling. De website is daarmee het visitekaartje en uithangbord van uw bedrijf. Een proffesionele website is daarom uiterst belangrijk om succesvol zaken te kunnen doen.

Heeft de website een slordig uiterlijk dan kwalificeert de consument dit bedrijf ook als slordig. Vaak is het enige slordige aan het bedrijf dat ze het belang van een goede website onderschatten. Benschop Multimedia is in staat een kwalitatief hoogwaardige website te ontwikkelen. Daarom leveren wij tegen het principe van no-cure-no-pay. Bent u na levering niet tevreden, dan zijn de kosten voor u nihil.

Alles onder één dak !
Ons multimediabedrijf is in staat om uw volledige site te ontwerpen, te ontwikkelen, en te beheren. Wij zijn immers ook specialisten in het maken van de nodige foto's en video's en hebben veel ervaring met het bouwen van websites en webapplicaties.

Onderstaand een greep uit ons klantenbestand.

Damen Dredging Equipment (productwebsite)  -  Job Advice  -  Aannemersbedrijf J. Petersen  -  PPP Nijkerk  -  J. van den Brom zand & grind  -  VMTC  -  Tennisvereniging Larsheim  -  Contamination Q & A  -  Juwelier De Graaff  -  Badkamer Voordeel  -  NVC Nijkerk  -  ORKA Bathrooms