+31 (0)6 23390560

Promotie Video

Uw product of dienst in een paar minuten perfect toelichten kan niet?
Nee niet als u hiervoor met een mogelijke klant een afspraak moet maken en toe gaat lichten wie u bent, wat u als bedrijf doet en wat uw visie of drijfveren zijn.
Maar wel als u dit in een korte promotie video op de juiste wijze met de juist informatie aanbiedt.
Dit kunt u doen via uw website of via social media of via het versturen van bijvoorbeeld een memory stick.

 

Instructie Video

Een veel voorkomende activiteit bij bedrijven is het opleiden af een update van een product of werkwijze doorgeven aan het eigen personeel of aan klanten.
Tot voor kort werden er handleidingen en opleidingen gegeven om deze informatie over te brengen.
Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor om dit via een instructie-video te doen. Dit is behalve goedkoper ook veel doeltreffender en voor de klant of collega ook aangenamer.
Wij kunnen deze video uiteraard van begin tot het einde voor u maken en leveren die af op ieder gewenst medium.

 

Product Video

Een video van uw producten kunnen op heel verschillende manieren bijdragen aan uw organisatie. Uiteraard is dit een manier om uw klanten op de hoogte 
brengen van uw producten of diensten. Ook kunt u op deze manier extra informatie over uw producten aanbieden of een nadere technische uitleg geven.
Op die manier kunt u uw externe personeel helpen en ondersteunen. De mogelijkheden en toepasbaar is zeer divers.

 

Bedrijfsfilm

Iedereen weet dat een eerste indruk vaak de belangrijkste is. Daarom willen wij u graag helpen een bedrijfsfilm te maken die mensen aanspreekt en uw bedrijf zich op de juiste wijze voorsteld.
Een goede bedrijfsfilm maken is niet alleen het maken van technisch de juiste shots. Natuurlijk is dit een belangrijk onderdeel, maar belangrijker is wat je precies vastlegt. 
Uiteindelijk moet met een professionele en kreatieve montage de perfecte bedrijfsfilm u helpen om uzelf te presenteren op uw website of bijvoorbeeld een beurs.

 

Over ons

Wij zijn een klein creatief team die zich bezig houd met low budget video opnamen op de grond, in de lucht en op het water, daarnaast hebben wij veel ervaring met meer camera opstellingen

Adres

Benschop Multimedia
't Hazeveld 39, 3862XA Nijkerk

+31(0)33 2454542
+31(0)6 23390560